Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Uredi vsebino
Osnovna šola Bežigrad
Črtomirova ulica 12
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 75 50
Telefaks: 
01 280 75 53
E-naslov: tajnistvo.osljbe@guest.arnes.si
Domov   domov      kontakt   kontakt      Kazalo   kazalo        predstavitev
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer

OBVESTILO- 2. ZIMSKI ŠPORTNI DAN

4. februar 2019

V sredo, 13. 2. 2018, bo organiziran  2. zimski športni dan za učence od 7. do 9. razreda z različnimi aktivnostmi.

Plačilo stroškov boste starši poravnali preko položnice.

 

 

SMUČANJE  (Cerkno)


Smučarji se  bodo ob 7.15  zbrali ob Železni cesti. Odhod avtobusa ob 7.30.

Preverite  smučarsko opremo, da bo le-ta na smučišču ustrezna.

Za smučarje je obvezna čelada. V nahrbtniku ne smejo manjkati kapa in rokavice. Ob 12. uri bodo imeli učenci odmor za kosilo. Malico in kosilo (lunch paket) bodo imeli s seboj in čas zanju na smučišču. Povratek s smučanja bo okrog 16. ure.

Predvidena cena za smučarje je okoli20,70 EUR. Cena vključuje prevoz (9,20 EUR na učenca v primeru 30 učencev na avtobusu) in smučarsko vozovnico (11,50 EUR celodnevna otroška vozovnica).

 

Smučanja se lahko udeležijo le učenci, ki že dobro smučajo, ter obvladajo vožnjo z vlečnico in sedežnico.

  

SNEŽNI RAFTING in HOJA s KRPLJAMI (Bohinjska Bistrica)

 

Učenci in učenke se zberejo pred šolo ob 7.15.  Z učitelji spremljevalci bodo prevzeli malico ter se skupaj odpravili do avtobusa, ki jih bo čakal ob Železni cesti. Odhod avtobusa ob 7.40.                                                                                                                                                                                                              Za obe dejavnosti  naj bodo učenci primerno obuti in oblečeni, kajti ves čas bodo na snegu. Učenci, se bodo preizkusili v snežnem raftingu in krajšem pohodu s pomočjo krpelj.

Obe aktivnosti bosta trajali skupaj okoli 3 ure in pol po vodstvom inštruktorjev. Predvidena cena raftinga in krpljanja je okoli 17,10 EUR. Cena vključuje prevoz (7,1 EUR na učenca v primeru 40 učencev na avtobusu), rafting na snegu in krpljanje (10 EUR na učenca).

V primeru pomanjkanja snega v Bohinjski Bistrici bodo aktivnosti izvedene na Soriški planini. Namesto snežnega raftinga se bo izvedlo sankanje.

 

Prihod nazaj do šole je predviden okoli 14 ure. Kosilo bo v šoli. 

BOWLING in KRAJŠI POHOD

 

Učenci se zberejo pred šolo ob 8.20, se preobujejo in pomalicajo v jedilnici z učitelji spremljevalci,  nato  se bodo peš odpravili do bowling centra Spider v Tivoliju.  Z aktivnostjo bodo učenci pričeli ob 9.30 in jo končali ob 11.30. Nato se bodo učenci odpravili še na krajši pohod preko Rožnika nazaj do šole. Učencem bo inštruktor razložil pravila bowlinga in jih razporedil v skupine.

Cena najema Bowling steze je 5 EUR na učenca. (V primeru več kot 30 prijavljenih učencev na bowling se bo aktivnost izvedla v dveh skupinah z 1,5 urno aktivnostjo za vsako skupino. Cena najema steze je v tem primeru 4,50 EUR na učenca).

Učenci naj imajo s  seboj primerno športno obutev za pohod in oblačila, manjši nahrbtnik za prigrizek in kaj malega za osvežit. Predviden povratek nazaj do šole je okoli 13. ure. V šoli bodo imeli kosilo.

 

 

UČITELJA ŠPORTA:                                                                                                                   

Sebastjan Habjan

Irena Čelik Ortar

spacer
spacer
spacer
Uredi nogo