Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Uredi vsebino
Osnovna šola Bežigrad
Črtomirova ulica 12
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 75 50
Telefaks: 
01 280 75 53
E-naslov: tajnistvo.osljbe@guest.arnes.si
Domov   domov      kontakt   kontakt      Kazalo   kazalo        predstavitev
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer

OBVESTILO- 2. ZIMSKI ŠPORTNI DAN

Uredi seznam novic Dodaj novico
11. februar 2019

V sredo, 13. 2. 2019, bo organiziran  2. zimski športni dan za učence od 7. do 9. razreda z različnimi aktivnostmi.

Zaradi premajhnega števila prijavljenih učencev za smučanje, smo smučanje iz Cerknega prestavili na Soriško planino in se bodo smučarji do smučišča peljali z istim avtobusom kot udeleženci raftinga in krpljanja.

SMUČANJE  (Soriška planina)

Smučarji se  bodo ob 7.15  zbrali ob Železni cesti. Odhod avtobusa ob 7.30. Prosimo vas, da preverite  smučarsko opremo, da bo brezhibna. Za smučarje je obvezna čelada. V nahrbtniku ne smejo manjkati kapa in rokavice. Smučarji bodo imeli možnost smučanja od 9. do 13. ure. Povratek s smučanja bo okrog 14.30.

Predvidena cena za smučarje je okoli15,1 EUR. Cena vključuje prevoz (7,1 EUR na učenca v primeru 40 učencev na avtobusu) in smučarsko vozovnico (8 EUR otroška vozovnica).

Smučanja se lahko udeležijo le učenci, ki že dobro smučajo, ter obvladajo vožnjo z vlečnico in sedežnico.

 

SNEŽNI RAFTING in HOJA s KRPLJAMI (Soriška planina)

Učenci in učenke se zberejo pred šolo ob 7.15.  Z učitelji spremljevalci bodo prevzeli malico in lunch pakete za kosilo, ter se skupaj odpravili do avtobusa, ki jih bo čakal ob Železni cesti. Odhod avtobusa z Železne ceste bo ob 7.30.

Za obe dejavnosti  naj bodo učenci primerno obuti in oblečeni, kajti ves čas bodo na snegu. Učenci, se bodo preizkusili v snežnem raftingu in krajšem pohodu s pomočjo krpelj.

Obe aktivnosti bosta trajali skupaj okoli 3 ure in pol po vodstvom inštruktorjev. Predvidena cena raftinga in krpljanja je okoli 17,1 EUR. Cena vključuje prevoz (7,1 EUR na učenca v primeru 40 učencev na avtobusu), rafting na snegu in krpljanje (10 EUR na učenca).

V primeru pomanjkanja snega v Bohinjski Bistrici bodo aktivnosti izvedene na Soriški planini. Namesto snežnega raftinga se bo izvedlo sankanje.

Povratek je predviden okoli 14.30.

BOWLING in POHOD

Učenci se zberejo pred šolo ob 8.20. Po malici v šoli se bodo v spremstvu učiteljev peš odpravili do bowling centra Spider v Tivoliju.  Glede na veliko število prijav bodo aktivnosti potekale v dveh skupinah.

1. skupina (sedmi A , sedmi B in osmi A). Z Bowlingom bodo pričeli ob 9.30 in  končali ob 11. uri. Po končanem bowlingu se bodo odpravili na krajši pohod preko Rožnika na Cankarjev vrh in okoli 13. ure vrnili nazaj v šolo.

2. skupina (osmi B, deveti A in deveti B).  bo pričela z pohodom čez Tivoli proti Cankarjevem vrhu na Rožniku. Z bowlingom bodo pričeli ob 11. uri in se okoli 13. ure vrnili nazaj v šolo.

S seboj naj imajo primerno športno obutev in oblačila.

 

V šoli bodo  imeli kosilo.

 

 

UČITELJA ŠPORTA:                                                                                                                   

Sebastjan Habjan

Irena Čelik Ortar

spacer
spacer
spacer
Uredi nogo