Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Uredi vsebino
Osnovna šola Bežigrad
Črtomirova ulica 12
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 75 50
Telefaks: 
01 280 75 53
E-naslov: tajnistvo.osljbe@guest.arnes.si
Facebook: 
OŠ Bežigrad
Domov   domov      kontakt   kontakt      Kazalo   kazalo        predstavitev
Najboljša destinacija EvropeUnescoZelena LjubljanaMOL
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer

DAN ZA SPREMEMBE: "VRATA NA STEŽAJ"

Uredi seznam novic Dodaj novico
15. april 2022

Dragi učenci, spoštovani starši in zaposleni na OŠ Bežigrad!

V sredo, 13. 4., smo pokazali in dokazali, kako močni in uspešni smo, če se povežemo, sodelujemo in stremimo k istim ciljem. Iskrena hvala vsem, ki ste se udeležili Dneva za spremembe, ki je največja vseslovenska prostovoljska akcija Slovenske filantropije. Cilj akcije je spodbujanje državljanov k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti in to smo včeraj udejanjili v največji možni meri.

Z vami delimo nekaj utrinkov naših aktivnosti. Zasadili smo zeliščni vrt, uredili visoke grede, obrezali grmičevje in drevesa, počistili odpadke, pograbili listje in odstranili odvečen mah. Hvala vsem, ki ste prispevali potrebno orodje in prinesli tudi svoja zelišča in rastline. Hvala kuhinjskemu osebju, ki je poskrbelo za prigrizke in pijačo. Hvala šolskemu ansamblu pod vodstvom Mihe Klanjščka, ki je poskrbel za dodatno eksplozijo energije in prijetnega vzdušja.

Vaš odziv je bil neverjeten in pokazali ste, da si takšnih druženj v prihodnosti želite še več. To nas navdaja z idejami, kaj vse je še možno doseči na ravni naše šolske in tudi lokalne skupnosti, zato se bomo potrudili, da naše sodelovanje v prihodnje še bolj razvijemo in okrepimo. 

Dr. Bojan Jeraj, ravnatelj


DAN ZA SPREMEMBE: "VRATA NA STEŽAJ"

DAN ZA SPREMEMBE: "VRATA NA STEŽAJ"

DAN ZA SPREMEMBE: "VRATA NA STEŽAJ"spacer
spacer
spacer
Uredi nogo