Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Uredi vsebino
Osnovna šola Bežigrad
Črtomirova ulica 12
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 75 50
Telefaks: 
01 280 75 53
E-naslov: tajnistvo.osljbe@guest.arnes.si
Domov   domov      kontakt   kontakt      Kazalo   kazalo        predstavitev
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer

Izobraževanje na daljavo

Uredi seznam novic Dodaj novico
15. oktober 2020

Spoštovani starši naših učencev,
 
obveščamo vas, da bo v skladu z uredbo Vlade RS in navodili pristojnega ministrstva, od ponedeljka, 19. 10 do 23. 10. 2020, za učence od 6. do 9. razreda potekalo izobraževanje na daljavo.
 
Ob tem vas prosimo za sodelovanje.
1. Prosimo, da razrednikom čim prej vrnete ali jim po el. pošti posredujte podpisana soglasja za delo na daljavo in ocenjevanje ob delu na daljavo.
2. Delo bo potekalo po prilagojenem urniku, natančna navodila bodo učenci prejeli od razrednikov v ponedeljek zjutraj, na urah oddelčne skupnosti, preko spletne aplikacije.
3. Sporočite, prosim, kjer imate težavo z računalniško opremo ali dostopom do omrežja, na el. naslove razrednikov (navedeni so na spletni strani šole), starši učencev 6. b pa ga. Polonci Droljc (psihologinja.osljbe@guest.arnes.si).
4. Če predvidevate, da boste imeli težave z zagotavljanjem prehrane za otroke, to sporočite na el. naslov ga. Polonce Droljc, svetovalne delavke, psihologinja.osljbe@guest.arnes.si.
5. V tednu od 19. do 23. 10. 2020, učenci ne bodo preverjani z ocenjevanjem znanja.
 
Učenci od 1. do 5. razreda imajo pouk in ostale dejavnosti v šoli, po urnikih, kot do sedaj.
 
 
Prepričani smo, da bomo s sprotnim obveščanje, s strpnostjo in s skrbjo, s skupnimi močmi našli rešitve za vse izzive, ki so pred nami.
Zahvaljujem se vam za dosedanje sodelovanje, z upoštevanjem ukrepov smo bili zelo uspešni pri (ne)širjenju okužbe med nami na šoli in vas prosim še za vnaprejšnje sodelovanje ter vas lepo pozdravljam.
 
Pazite nase in na vse okoli sebe.
 
 
Maja Rakun Beber,
v. d. ravnateljice
spacer
spacer
spacer
Uredi nogo