Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Uredi vsebino
Osnovna šola Bežigrad
Črtomirova ulica 12
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 75 50
Telefaks: 
01 280 75 53
E-naslov: tajnistvo.osljbe@guest.arnes.si
Domov   domov      kontakt   kontakt      Kazalo   kazalo        predstavitev
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer

Učenje na daljavo

Uredi seznam novic Dodaj novico
16. marec 2020

Spoštovani starši,

sporočam vam, da je glede na nastalo izredno stanje v državi, organizirano delo naših zaposlenih tako, kot smo ga v vzgojno – izobraževalnih institucijah načrtovali. Tudi naši zaposleni so primorani biti doma, imajo svoje družine in obveznosti.
 
Za našo šolo smo v tednu od 16. do 22. 3. 2020 delo načrtovali tako, kot smo vas seznanili. Ponavljam, da bodo vsa gradiva dostopna na spletni strani šole; učenci s starši lahko do njih dostopate, delo je v tem tednu predvideno tako, da učenci lahko naloge naredijo brez neposredne spletne povezave. Učenci naj delajo po svojem in vašem specifičnem individualnem tempu in obsegu.
 
Glede na priporočila in podane možnosti dela vas bomo za v prihodnje obveščali, kako bomo  v prihodnje za svoje učence organizirale dejavnost - učenje na daljavo.
Vljudno vas prosimo, da ne posegate v delo učiteljev in ostalih zaposlenih  z individualnimi željami po dodatnih informacijah glede marsičesa. Kljub izrednim razmeram še vedno veljajo vsa zakonska določila (kot npr. ravnanje z osebnimi podatki).
 
Ob tem se vam zahvaljujemo za pomemben korak tako v strokovnem izzivu kot v zaupanju v delo zaposlenih na naši šoli.  Tudi mi se srečujemo z novimi situacijami in veseli bomo, če bo temu tako. Tako so odveč skrbi po premalo, preveč snovi, vsebinah – učitelji in edino učitelji bodo presodili in določili obseg in vsebine dela na daljavo; samo z vašo podporo pa bomo dokazali, da znamo poskrbeti za znanje in iščemo načine, da se vzgojno izobraževalni proces ne prekine popolnoma.

Naš osnovni namen za naslednji teden je omejitev širjenja virusa in ohranjanje zdravja. Če pa nam poleg tega že v tem tednu uspe vzpostaviti tudi prve korake k izobraževanju na daljavo, bomo lahko zelo zadovoljni.
Vsekakor je prvi teden prekinitve VIZ dela pomembno zagotoviti čim manj medsebojnih fizičnih kontaktov med deležniki, kar obe možnosti tudi zagotavljata. Takšnemu zagotovilu je sledil tudi odlok Vlade RS.

Zato vas prosimo, da se z otroki ne zadržujete na šolskem igrišču, ki bo, tudi in predvsem zaradi varnosti, od danes naprej zaprto. Tako za nas kot za vas in za vse državljane so to posebne situacije. Verjamem, da bomo skupaj zmogli in naredili največ, kar je v danih okoliščinah možno.

Vse dodatne informacije, kot doslej, lahko naslovite na e-naslov ravnateljstvo.osljbe@guest.arnes.si ali telefonski številki 051 301 785.

Lepo pozdravljeni,

Maja Rakun Beber, ravnateljica

spacer
spacer
spacer
Uredi nogo