Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Uredi vsebino
Osnovna šola Bežigrad
Črtomirova ulica 12
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 75 50
Telefaks: 
01 280 75 53
E-naslov: tajnistvo.osljbe@guest.arnes.si
Domov   domov      kontakt   kontakt      Kazalo   kazalo        predstavitev
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer

VELIKA OZAVEŠČEVALNO-ZBIRALNA NAGRADNA AKCIJA

Uredi seznam novic Dodaj novico
1. oktober 2019

»PRINESI STARE BATERIJE«

1.-20. oktober 2019

 
Naša osnovna šola se je pridružila ozaveščevalno–zbiralni nagradni akciji »Prinesi stare baterije«, ki poteka na območju Mestne občine Ljubljana med 1. in 20. oktobrom 2019, njen častni ambasador pa je župan g. Zoran Janković

K akciji je pristopilo kar 39 ljubljanskih osnovnih šol. V akciji osnovne šole med seboj tekmujemo za tri nagrade (nastop glasbenika Zlatka na vaši šoli). Svoje stare baterije lahko za posamezno osnovno šolo prispevajo tudi vsi posamezniki, ki sicer na našo šolo ne zahajajo. Zbrane količine odpadnih baterij bodo organizatorji sproti prevzemali in bodo za posamezno šolo javno vidne na spletni strani www.starebaterije.si. Akcija poteka v sklopu projekta Life Gospodarjenje z e-odpadki, potekala pa bo tudi v sklopu 2. Mednarodnega dneva e-odpadkov (14. oktober 2019), ko bo v centru Ljubljane na Kongresnem trgu organiziran poseben dogodek z zanimivimi aktivnostmi.

Za lažje zbiranje starih baterij so organizatorji dostavili posebne sode, ki se nahajajo v avli naše šole. Naredimo skupaj nekaj dobrega za okolje. 

Prinesite svoje stare baterije!
 
 
                                                  Erika Kovač, koordinatorica


VELIKA OZAVEŠČEVALNO-ZBIRALNA NAGRADNA AKCIJAspacer
spacer
spacer
Uredi nogo